Oameni , mai presus de toate
— pasionați, prietenoși, autentici —
care știu că ceea ce contează cel mai mult sunt micile plăceri ale vieții și starea de bine, acel “joie de vivre” pe care ne dorim să-l inspirăm fiecărui om ce trece pragul Ma Cocotte.

De ce “Gastro” și “Wine Bar”?

Totul începe cu pasiunea inegalabilă pentru vin și se concretizeză în asocierea dintre “Gastro” și “Wine Bar”.

Cum a rezultat fuziunea acestor doi termeni?

Din dorința de a pune în cea mai bună lumină mélange-ul rafinat al colecției noastre de peste 700 de vinuri, concepută pentru a fi potrivită oricărei ocazii.

Am constatat, de-a lungul anilor, că plăcerea vinului depinde de cunoaștere, iar astfel am adoptat vinul ca pe un stil de viață, scopul nostru devenind acela de a descoperi cele mai însuflețitoare maniere de a-l savura.

De aici am pornit în misiunea noastră de a dezvolta și o parte gastronomică definită de versatilitate, dinamism și diversitate, care să reprezinte elementul întregitor în experiența completă a vinului.

Îndrăgit de mulți

Se mănâncă excepțional... the location is very nice, intimate and warm. they have a good chef because the food was exquisite 😋..the dish is a work of art ... Si mangia da dio andate sul sicuro qualsiasi cosa scegliete...
woman, snowing, portrait-1284411.jpg
Anna Maria Budi
O seară minunată la Ma Cocotte, totul foarte bun, vinurile excelente, oameni faini! Vom avea nevoie de multe seri ca asta ca să testăm toate vinurile voastre. Abia așteptăm să ne întoarcem din nou. Mulțumim 🤗🤗🤗
man, selfie, male-5545030.jpg
Bogdan Propovici
Un local cochet, cu o terasă discretă, cu personal amabil și o carte mare de vinuri. Locul ideal unde poți savura un pahar cu vin, fără să fii văzut de jumătate de oraș. Recomand cu încredere. Cu siguranță voi reveni aici!
girl, portrait, model-6093779.jpg
Svetlana Matvievici
app, application, arrow-1646212.jpg